Gasvoorzorg, onafhankelijke experts

Over ons

Onafhankelijk opleidingscentrum Gasvoorzorg beschikt over de meest actuele, hoogwaardige kennis over veilig werken met medische gassen. Deze wordt van dag tot dag aangescherpt, naar aanleiding van de nieuwste inzichten en wettelijke regels.

Als actief lid van de NEN-expertgroep Medische gassen, gasleidingsystemen en techniek bewaakt en bevordert het centrum continu de kwaliteit van de opleidingen.

Alle cursussen van Gasvoorzorg voldoen aan de opleidingseisen van het Nederlands normalisatie instituut NEN en onafhankelijke keuringsinstantie Cedeo.

Heldere verbeterplannen

Met Gasvoorzorg als partner zet u het complete traject van opleiding en kwaliteits- verbetering in gang.

Onze cursussen zorgen voor bewust omgaan met medische gassen en stimuleren mensen om de veiligheid van deze gassen continue te monitoren. Samen komen we tot een uitgebreide analyse die leidt tot heldere verbeterplannen.

Uiteindelijk beschikt u over voldoende kennis en knowhow om de naleving en kwaliteitsborging zelf te kunnen uitvoeren.

Gasvoorzorg levert uiteraard de noodzakelijke audits om patiëntveiligheid stap voor stap te verbeteren.

Kennis en expertise

Gasvoorzorg werkt samen met een brede groep experts en professionals om uw kennis omtrent medische gassen up-to-date te houden. Vanuit hun eigen vakgebied geven zij praktische oplossingen om complexe problemen binnen uw organisatie op te lossen.

Ziekenhuisapothekers, technisch personeel en facilitymanagers, artsen en verpleeg- kundigen komen bij Gasvoorzorg in contact met uitstekende trainers en krijgen professioneel advies uit het veld.

Wij werken samen met erkende auditors, project- managers en gasexperts.

Om uw knowhow op te frissen organiseert Gasvoorzorg ook regelmatig speciale opleiding- en nascholingsdagen.

Scroll naar top
X
X